Träningsmatcherna är igång

Då var första riktiga träningsmatchen för denna säsongen avklarad då är det även dags för denna bloggen att vakna till liv… Förlust med 3-2 mot Landskrona, som ser betydligt mycket bättre ut i år jämfört med förra året. Det märks Matchen visade inledningsvis tydligt att det var årets första match, det var misstag och felplaceringar, som det alltid är i början av en säsong. Men det blev helt klart en positiv utveckling desto längre matchen gick. I tredje perioden spelade vi faktiskt riktigt bra, vilket lovar gott för framtiden.

Redan idag är det dags för vår andra träningsmatch, borta mot Malmö. Malmö vann division 1 förra året och kommer att spela i Allsvenskan till hösten. Men frågan är hur bra Malmö är i år? De har tappat många duktiga spelare, bland annat Tom Åkesson till Landskrona, Magnus Dahlström och Gustav Rundgren, båda till Höllviken.

Det är helt underbart att säsongen nu börjar dra igång, suget efter innebandy är stort. Det verkar det även vara på bland er där ute. Det var mycket folk på läktaren igår, uppskattningsvis en bit över 100 personer. Det får anses vara riktigt bra på för att vara en träningsmatch.

Lämna en kommentar