Lugna mot domaren – segerrecept

Ja jag vill nog påstå att vårt segerrecept igår, med facit i hand, var att hålla oss lugna mot domaren. Röke fick tre utvisningar för protest mot domslut. Jag kan förstå Röke att de blev frustrerade, för de fick mycket domslut emot sig. Men samtidigt får de skylla sig själva. Vi har gått i den fällan många gånger förr. Men denna gången var vi väldigt lugna mot domarna efter att Kant fick en tillsägelse tidigt i första perioden. Det märktes verkligen i domsluten efter halva matchen.

Men vi gjorde även en helt okej match, i alla fall försvarsmässigt. Röke hade inte särskilt mycket läge under matchens gång,  inte i närheten av vad vi skapade. Men däremot så var vårt anfallsspel inte helt hundra. Det märks tydligt att vi har dåligt självförtroende i avsluten, annars hade vi nog gjort 3-4 mål till. Men 3 poäng är 3 poäng, vilket är det viktigaste.

Vi har nu tre matcher kvar att spela, tre roliga matcher. Vi har klarat vårt mål men gör vi vårt de två kommande matcherna så har vi fortfarande chansen på kval inför den sista omgången. Det hade så klart varit fantastiskt roligt att ha något att spel för hela säsongen.

Tack för stödet, roligt att se så många på läktaren. Extra roligt att spela då!

Nu laddar vi om inför söndagens drabbning nere i Lund.

Lämna en kommentar